FülakupunktúraFülakupunktúra

 

A fülakupunktúráról


Testünkön különböző mikro rendszerek helyezkednek el, melyeknek közös tulajdonsága, hogy ezeken a területeken megtalálhatóak a különböző szervek leképeződései.

Az akupunktúrás mikro rendszerek közül az egyik legjelentősebb a fülakupunktúra.


A fül olyan műszerhez hasonlítható, mely információt szolgáltat a szervezet állapotáról, ugyanakkor terepet is biztosít a beavatkozásra.

A terápia során az adott szervhez tartozó területet mechanikusan (tűvel, növényi magvakkal) stimuláljuk, ezáltal tudjuk befolyásolni a gyógyító folyamatokat.

A fülakupunktúra feloldja a meridián áramlását gátló blokkokat, ezáltal javul a szervezet vérkeringése, energia áramlása.

Nemcsak betegségek esetén, de egészséges embereknek is javasolható alkalmazása.

Egészséges embereknél a megelőzésben játszik nagy szerepet, hiszen például a napi stresszt, a környezeti ártalmakat nem tudjuk mindig kivédeni. Ezek felboríthatják a szervezet egyensúlyát, ezáltal alapot adhatnak a betegségek kialakulásának.

Ha időnként igénybe vesszük a stresszoldó, méregtelenítő kezeléseket, akkor ezek nemcsak kellemes, jó közérzetettel, nyugalommal töltenek el, de életminőségünket is javíthatjuk általa.


Alábbiakban bemutatok néhány kezelési lehetőséget a sok közül:


•    Szerfüggőség: valamennyi kémiai anyag (alkohol, nikotin, drog, élelmiszer) függőség esetén a leszoktatásban:
        - általa csökkentjük, ill. megszüntetjük az elvonási tüneteket
        - megszűnik az „anyagéhség”, a sóvárgás
        - azonnali segítségnyújtás lehetősége
        - helyreáll a vegetatív idegrendszer egyensúlya pl. alvászavar esetén
        - fogyókúrás programok részeként segít az ideális testsúly elérésében

•    Viselkedési addikciókban: vásárlási szenvedély, társfüggőség, munkamánia, játék- szenvedély, étkezési zavarok.

•    Deviáns viselkedésmódban: féltékenység, bosszúvágy.

•    Krízis és konfliktushelyzetben: közeli hozzátartozó halála, szorongás, depresszió, serdülőkori válság, párkapcsolati gondok, válás.

•    Poszttraumás stressz zavar:  baleset, nemi erőszak, támadás újbóli átélése, természeti katasztrófa esetén.
 

A fülakupunktúra hatásai:


A kezelések során a Fogyókúrás programban Életmód és táplálkozási tanácsadással is segítem a hozzám fordulókat.

 

 

 

Alkoholról, dohányzásról leszoktatás
Fülakupunktúra 1 kezelés 4 800
5 alkalmas bérlet 23 000
10 alkalmas bérlet 44 000
Fogyókúra
Fülakupunktúra + táplálkozási és életmód tanácsadás
első alkalom állapotfelmérés
8 000
kezelések tanácsadással 6 000
5 alkalmas bérlet 29 000
10 alkalmas bérlet 55 000
Stresszoldás
1 kezelés 4 800
5 alkalmas bérlet 23 000
10 alkalmas bérlet 44 000
Egyéb kezelések fülakupunktúrával
kezelésenként 6 000
5 alkalmas bérlet 29 000
10 alkalmas bérlet 55 000
Gyógynövénymagos kezelések
gyerekeknek is alkalmazható 3 000

 

 

A fülakupunktúra pozitív hatásairól bővebben

fülakupunktúraAz emberi test egyik mikro rendszere a fül, ezen olyan pontok találhatóak, amelyek megszúrásával stimuláljuk az adott ponthoz tartozó szervet.  Ez beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait, így nem véletlen, hogy a fülakupunktúra egy lehetőség az egészség megőrzéséhez!

A fülakupunktúrát főként szenvedélybetegeknek szokták ajánlani, ugyanis az akupunktúra specialisták a kezelés során olyan pontokat szúrnak meg, amelyeknek köszönhetően az érintettek hatékony segítséget kaphatnak a dohányzásról, vagy az alkoholról leszokáshoz, mivel a kezelés segíti a felhalmozódott mérgek kiürülését és a sóvárgás megszüntetését.  Aki rosszul tűri a fogyókúra megpróbáltatásait és nehézségeit, annak is tanácsos fülakupunktúrás kezelésen részt venni, ugyanis a fülön található reflexpontok az éhségérzetet is mérsékelhetik, így a kitűzött cél elérésében nagy segítséget nyújthatnak a kezelések. Végül, de nem utolsó sorban stressz kezeléshez is kiváló a fülakupunktúra, mert biztos alapot nyújt a szellemi harmónia megteremtéséhez!

Ha Téged is érint valamelyik probléma a fentiek közül, ne habozz, vegyél részt fülakupunktúrás kezelésen! Keress bizalommal!

 

Dohányzás leszoktatás fülakupunktúrával!

Dohányzás leszoktatás fülakupunktúrával!A dohányzás az egyik káros függőség, ezzel pedig azok is tisztában vannak, akik nap mint nap rágyújtanak.  Egészségük érdekében végül sokan döntenek a dohányzás leszoktatás mellett, azonban ehhez rendkívül hatékony módszerre van szükség annak érdekében, hogy a nikotin függőségben szenvedő emberek elérjék a kívánt célt. Ha Te is szeretnél leszokni a dohányzásról, és már minden csodaszert kipróbáltál, de nem bizonyultak hatásosnak, dönts a fülakupunktúra mellett!

A fülakupunktúra az egyik leghatásosabb megoldás a dohányzás leszoktatás terén, ugyanis a kezelés során az akupunktúrás tűk a fülben olyan pontokat stimulálnak, amelyek a leszokást elősegítik, a felhalmozódott méreganyagokat pedig kivezetik a szervezetből, és segítenek megakadályozni a kellemetlen elvonási tünetek kialakulását.  Fontos tudni, hogy a végleges és tartós leszokáshoz többszöri fülakupunktúrás kezelésen kell részt venni, ugyanis e téren elengedhetetlen a fokozatosság, ezt pedig az eljárás biztosítja.

Válaszd az egészséges, dohányfüst-mentes életet! Felejtsd el a függőséget az egyik leghatékonyabb dohányzás leszoktatás módszerrel, ehhez pedig bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Telefon: +36 20 343 7112
E-mail: vitallon@vitallon.hu
Facebook
Google+