skip to Main Content

A stressz hatásai és kezelése

Akár elfogadjuk, akár nem, a stressz ma már a mindennapi életünk része. A stressz fogalmát Selye János vezette be a köztudatba. Sokféle kiváltó tényezőt találunk, mint például fizikai és pszichoszociális hatások, ugyanakkor mindig egyéni különbségek mutatkoznak abban, ahogyan arra reagálunk. A krónikus stresszforrások többsége a társas kapcsolatokkal hozható összefüggésbe. A krónikus stressz az egészségi állapot romlásához és a fizikai- szellemi teljesítőképesség csökkenéséhez vezethet. A stressz hat az elmére, ezáltal a fizikai testünkre is.A stressz sokféle tünettel jelentkezik, hogy csak néhányat említsek: álmatlanság, szorongás, döntésképtelenség, szomorúság, fogyás-hízás, hajlam a szenvedélybetegségekre. Ha tartóssá válik a stressz, kialakulnak a betegségek, leggyakrabban szív és érrendszeri, gyomorpanaszok, allergia, fejfájás.

Mindenképpen szükséges, hogy találjunk olyan módszert, amivel a stressz csökkenthető, ennek egyik rendkívül eredményes módja a fülakupunktúrás kezelés.

A fülakupunktúra mint holisztikus gyógymód 5000 éves múltra tekint. Mint minden keleti gyógymód, azon az elven alapul, hogy a test és az elme összeköttetésben áll egymással és hatnak egymásra.

A fülakupunktúra kiválóan alkalmas a stressz és szorongás csökkentésére, ezáltal a negatív hatások kivédésére. A fülakupunktúra stabilizálja szervezetünket, elindítja az öngyógyító folyamatokat, stimulálja energiarendszerünket. Gyógyszeres terápia mellett kiegészítő kezelésként is alkalmazható.

Kérj időpontot még ma, és szabadulj meg a stressz negatív hatásaitól!

Mobil: 06-20-343-7112

www.vitallon.hu

Várlak szeretettel Budaörsön!

Back To Top