skip to Main Content

Bach virágterápia Vine

A Bach virágterápia témakörén belül a Szőlő esszenciával kapcsolatos tudnivalókat is érdemes röviden összefoglalni.

A Vine a tekintélyhez kapcsolható. Negatív esetben vagy túlságosan elnyomják, vagy nagyon is előtérbe kerül. Ha elnyomják, akkor gyakran válhat hatalmi játékok áldozatává. Ha előtérbe kerül, akkor az illető mindenképpen uralni akar másokat, keményszívű, nem tartja tiszteletben a másik ember egyéniségét.

Jelenthet átlag feletti vezetői képességeket. Becsvágyó, nagy akaratereje és lelkiereje van. Mindig megtartja kezében a gyeplőt, megtalálja a kivezető utat minden helyzetben. Győztes típus, ezért egy idő után ez odáig fajulhat, hogy azt gondolja, tévedhetetlen.

Kéretlenül tanácsokat osztogat, mindig megmondja, kinek mit kellene tennie, ragaszkodik a saját elképzeléseihez. Hatalmaskodó, mindenkin átgázol, igazi zsarnok.

Önmagával is keményen tud bánni, hiszen vasakarattal kényszeríti magára a kimerítő feladatokat, állandó aggódás és teljesítménykényszer jellemzi.

A Bach virágterápia segítségével, a cseppek hatására nyitottabbá válik felsőbb énje és lelke magasabb céljai felé. Az akaraterő szeretettel, a hatalom bölcsességgel párosul. Természetes tekintélyéhez már nincs szüksége hatalmaskodó viselkedésére.

Fordulj hozzám bátran, ha Téged is érdekel a Bach virágterápia, és szeretnél többet megtudni a lehetőségekről!

Back To Top