skip to Main Content

Fogyás akupunktúrával

Lassan kultusza lesz az elhízásnak, ennek az is oka, hogy egyre több a túlsúlyos ember, sőt már a gyerekeket is egyre fiatalabb korban érinti ez a legújabb kori népbetegség.

Fontos lenne megértenünk, hogy a túlsúly elsősorban nem esztétikai kérdés, hanem súlyos egészségügyi probléma!  A túlsúly nem az emberi test normális állapota, kialakulásának valamilyen oka van.

Az elhízás egy öngerjesztő folyamat, súlyosbodó tünetekkel, majd betegséggel, ezért ne nyugodjunk bele a helyzetbe, hanem kezdjük el kutatni az okokat, mert van kiút, van megoldás.

Az aktuális divat diéták folytathatók egy ideig, de szinte biztosan nem egy életen át, és a hatásuk is erősen kérdéses.

Az ész nélküli diétázás sok alapbetegség állapotán ront. Ráadásul nem vagyunk egyformák – bár mindenkit uniformizáló világunk ezt hitetné el velünk – ami egyiknek működött, az nem biztos, hogy a másiknak is működni fog. Más a testünk, esetleg már betegségek, hormonális eltérések is felütötték a fejüket. Tehát biztosan nem ugyanúgy reagálunk majd.

Természetesen olyan eset is létezik, amikor az illető odafigyel az étkezésre, sportol is, de csak nem indul be a fogyás. Ekkor is mindenképpen szükséges lenne feltárni az okokat, megállapítani, hogy mi blokkolja a folyamatot.

Szögezzük le már az elején: nincs olyan, hogy bevesszük az X nevű kapszulát, amitől Y celeb is 30 kg-ot fogyott 1 hónap alatt, majd leülünk a tévé elé sörrel, kólával, hamburgerrel, sült krumplival és egyéb ízfokozós hulladékokkal, aztán várjuk, hogy olvadjanak a kilók, lehetőleg minél gyorsabban. Mert türelmetlenek vagyunk.

Fenti folyamatot a médiában futó reklámok is támogatják, melyek ezt elhitetik velünk. A valóság persze nem ez, a test nem így működik. Felháborító ez a nyílt hazugság, de még rosszabb, hogy hányan dőlnek be ezeknek (zéró cukor, zsírbontó gép, és még hosszan folytathatnám a sort) Azon aztán majd meglepődnek, hogy testük ellenáll a változásnak, amit a csodakapszulának/csodagépnek kellene megindítania.

Újabb kiábrándító igazság: ami évek, évtizedek alatt rakódott fel a testünkre zsír formájában, az nem fog leolvadni 1 hónap alatt. Semmiféle készítmény nincs a világon, ami ezt megoldja. Sem a zsírleszívás, sem a különféle rezegtető gépek. Lehet, hogy néhány centi eltűnik, de a test működése ettől nem fog megváltozni, a régi rossz szokások folytatásával pedig a lerezegtetett/lekoplalt néhány centi hamarosan újra ránk kacsint a tükörben.

Nézzünk végre szembe a saját felelősségünkkel a testünk irányába!

VAN MEGOLDÁS! Működő, nem éhezésen és divatdiétán alapuló módszer. Vannak természetes gyógymódok (fülakupunktúra, természetes hormonpótló terápia, lelki problémák kezelése) melyekkel segíthetjük a folyamatot és újra helyreállíthatjuk a test egyensúlyi állapotát.

Vedd kezedbe az életedet, a túlsúlyodat, és keress fel! Tapasztalatból mondom, működik, csak rakd bele Te is az energiádat és én végig segíteni foglak az úton.

Hívj bizalommal: +36 20 343 7112

Back To Top