skip to Main Content

Hormonegyensúly tanácsadás

Hormonrendszerünk egyensúlya hatással van egészségi állapotunkra. Ma már azzal szembesülünk, hogy egyre több nő és férfi küzd hormonális problémákkal, melyek bármely életkorban előfordulhatnak.

A zavarok sokféle formában mutatkoznak: PCOS, mióma, ciszták, menstruációs zavarok, termékenységi problémák, pajzsmirigy működés zavarai, változókori panaszok, túlsúly.

Hormonális működésünk összetett folyamat, mely szervezetünk egészét érinti, kihat hangulatunkra, érzelmeinkre, életminőségünkre. Mind a hiány, mind pedig a túlműködés funkciózavarokat és betegségeket okozhat. Emiatt nagyon fontos, hogy mielőbb egyensúlyba tudjuk hozni, erre pedig rendelkezésünkre állnak a természetes hormonpótló készítmények, gyógynövények, ásványi anyagok és vitaminok.

A személyes tanácsadás egyénre szabott, figyelembe véve a kialakult tünetegyüttest és a már fennálló társbetegségeket. Elmagyarázom a főbb tudnivalókat, hogy tudd, mi zajlik a testedben, valamint átnézem a laboreredményeidet.

Fontos tudnod, hogy mindenki más terápiát igényel, attól függően, hogy jelen pillanatban milyen egészségi állapotban van. A konzultáció során életmódbeli tanácsokkal is segítek, majd pedig folyamatos utánkövetés és tanácsadás biztosítja számodra, hogy újra visszanyerd egészségedet.

Várlak szeretettel Budaörsön! Bejelentkezés: 20/343-7112.

Back To Top