skip to Main Content

Kedves Látogató!

Köszöntelek honlapomon és engedd meg, hogy pár szóban elmondjam, hogy miben lehetek a segítségedre.

Már gyerekként is érdekeltek az alternatív gyógyászat lehetőségei, így elég hamar kezembe vettem a gyógyítással kapcsolatos könyveket.
Hosszú utat jártam be, sok évig képeztem magam, tapasztalatokat szereztem, és tudtam, hogy megtaláltam, amivel teljes szívemből foglalkozni szeretnék.

A betegség a lélekben kezdődik, és ha erre nem figyelünk, akkor a testünkben jelzi, amit addig figyelmen kívül hagytunk.

Az egészség megteremtéséhez a testet és a lelket is óvni kell. Nem hiszem, hogy lehetne e téren prioritást felállítani, mindkettő egyformán fontos.

A holisztikus gyógyászat híve vagyok, és úgy vélem, hogy a természetgyógyászatnak és a hagyományos orvoslásnak együttműködve, egymást segítve kell az embert szolgálnia.

Mégpedig úgy, hogy az ideális végeredmény jöjjön létre, és kialakuljon az egészségmegőrzés és a gyógyítás egy olyan elegye, amelyben a két terület minden hasznos része érvényesülhet – az ember egészsége érdekében.

Az általam végzett terápiák különféle módszerekkel közelítenek testünk feltérképezéséhez és egyensúlyba hozásához, azonban közös elemük a holisztikus megközelítés.
A terápiák személyre szabottak, egymással és a gyógyszeres kezeléssel kombinálhatók.

Végzettségeim, tevékenységi területek:

Paramed Holisztikus Akadémia

Fülakupunktúra

Bach virágterápia: Dávid Zsuzsa, Bach Foundation London tanárának tanfolyama (II. szint)

Hormonegyensúly-tanácsadó képzés: Nora Igloi Syversen tanfolyama

Egészséges életmód és táplálkozási tanácsadás (Naturopathy Health Coach, USA)

Karma Asztrológiai elemzés (Avalon Asztrológiai Iskola, Griga Zsuzsanna)

Asztro-Numerológus képzés  (Tiszta Forrás Intézet)

A holisztikus gyógyászat segít egészséged megőrzésében!

Minden részlet egyaránt fontos és együtt adja ki az egészet. Igaz ez a holisztikus gyógyászatra is, ami az embert egy teljes egységként kezeli, ahol a test, lélek és szellem egymás összefüggésében szemlélendő! Alapelve, hogy ha a szervezetben betegség lép fel, azt minden szinten gyógyítani kell, mert a betegségnek testi, szellemi és lelki szinten is megvan az oka, illetve annak eredete, hogy miért alakult ki!

A holisztikus gyógyászat terápiái közé tartozik a fülakupunktúra, a Bach virágterápia, de a hormonegyensúly tanácsadás is. Mindegyik módszer természetes gyógymód, ami az emberi szervezet öngyógyító folyamatainak aktivizálására épít! A Bach virágterápia egyes növények virágaiból készült esszenciákat alkalmaz, a fülakupunktúra a fülben lévő energiapontokat stimulálja, de a hormonháztartás egyensúlya is hatalmas befolyással van a szervezet egészséges működésére!

Keress fel bizalommal, ha az alternatív gyógymódok felkeltették érdeklődésedet, és egy szelídebb, természetesebb módon szeretnéd megtalálni a gyógyulás útját! Tudj meg többet a holisztikus gyógyászatról!

Back To Top