skip to Main Content

Az asztrológiai képlet a Földre születő lélek tervrajza, mely egy lehetséges életutat mutat, ugyanakkor teret hagy a szabad akaratnak is.

A horoszkóp az önismerethez vezető út egyik leghatékonyabb eszköze, amelynek megismerésével közelebb kerülhetünk önmagunkhoz.

Feltárja múltunkat, a rendelkezésünkre álló energiákat, rejtett és nyilvánvaló képességeinket, hol lehetünk szerencsések és hol kell kihívásokkal szembenéznünk.

A képletünkben látszanak a megtanulandó leckék, behatárolt képességek és hozott viselkedési minták, melyek segítik az utat, melyet erre a földi életre választottunk magunknak.

Láthatóvá válnak a karmikus sebeink és arra is választ kaphatsz, hogyan tudod ezeket jelen életedben megoldani.

A horoszkópból kiderül, hogy mely területeken tudunk leginkább érvényesülni, mi az életünk célja, hogyan reagálunk érzelmileg, milyenek a párkapcsolati elvárásaink, családhoz fűződő viszonyaink, és még sok fontos információt olvashat ki belőle a karma asztrológus.

Ha hozzám fordulsz, tudok segíteni abban, hogy feltárom, milyen karmikus életfeladatot választottál magadnak, melyek azok az előző életből hozott dolgok, amik a jelen életedet befolyásolhatják.

A módszer nem jóslásra való, hiszen az életünk nem merev szabályok szerint alakul. Inkább a lelki fejlődés eszközeként tekinthetünk a karma asztrológiára. Legnagyobb értéke az önismeret.

Szabad akarattal születünk, az úti cél van kijelölve, de az ösvényt magunk választhatjuk meg, és saját magunknak kell azon végigmenni.

Bátran keress, ha elakadtál az életutadon, ha folyamatosan hasonló problémákba ütközöl, ha válságban vagy a kapcsolataidban, munkádban.

Az utat Te járod végig, de segítek könnyebbé tenni azáltal, hogy felismered és tudatosítod magadban választásaidat.

Találd meg a kulcsot önmagadhoz és gyermekedhez a Kronobiológiai pszichogenetikai és numerológiai személyiség elemzés segítségével!!

Segíts gyermekednek egy olyan közegben felnőni, ahol fejlődni tud, boldog és kiegyensúlyozott életet élhet.

Segíts önmagadnak, hogy a saját utadat járhasd!

Születésünkkor mindenki egyéni energia mintákkal érkezik, ez is meghatározza a viselkedését vagy érzelmi reakcióit adott eseményekre.

Azonban az egyéni illetve a társadalmi elvárások sok esetben nem engedik kibontakozni valódi személyiségünket, vagy ami még rosszabb, szeretné azt átnevelni. Ennek hátterében sokszor az ismeret hiánya húzódik meg.

Minden gyerek más személyiség, különböző igényekkel és képességekkel. Mit tegyünk, hogy úgy szeressük, ahogy neki jó? Hogyan vegyük észre, hogy miben tehetséges, elkerülve a saját elvetélt álmaink ráerőltetését!

Ha élsz a lehetőséggel és igénybe veszed a tanácsadást, ennek során egy átfogó  elemzés keretében választ kaphatsz arra, hogyan kezeld az érzelmeit, mivel tudsz rá hatni, hogyan motiválhatod, milyen erősségei és gyengeségei vannak.

Felnőttek számára is ajánlom, hiszen a betegségek, rossz választások, boldogtalan élet mind jelzés, hogy nem a megfelelő úton haladsz. A tanácsadás lehetőséget nyújt ezek megértéséhez és irányt mutat a továbblépéshez.

A megismerés által feloldhatjuk a felesleges és irreális elvárásokat a másik fél irányába, ezzel pedig megalapozhatunk egy minőségi és boldogabb kapcsolatot szeretteinkkel és a körülöttünk élőkkel.

Hívj bizalommal: +36 20 343-7112

Tanácsadási lehetőségek és árak (2022.09.01-től)

A tanácsadás személyre szabott információkat tartalmaz, nincsenek sablon szövegek, általánosítások. Így aztán az elemzések lehetőséget nyújtanak az ügyfélnek arra, hogy önmagát mélységében megismerje, kinyíljon a szeme arra, amit eddig fátyol borított, szabad akaratához mérten a megoldásokat megtalálja.

ONLINE tanácsadásra is van lehetőség!

Karmaasztrológiai elemzés

Teljes, minden életterületre kiterjedő karmikus képletfejtés.

A karmikus személyiségelemzés segítségével ráláthatunk múltunkra, betekinthetünk a megélt történetünkbe és ennek hatására jelen életünkben.

50.000.-Ft  (2 óra)

Párkapcsolati karmikus elemzés (Szinasztria)

A kapcsolat erősségei, megoldandó feladatok, szexualitás, karmikus kapcsolódások és ezek hatása a pár életére.

70.000.-Ft  (2,5 óra)

Kronobiológiai pszichogenetikai elemzés

Hozott energiaszint, adottságok, lehetőségek. Fentiekben részletesen bemutatott módon gyermekek erősségeinek feltárásához kifejezetten ajánlható szülőknek, nevelőknek.

30.000.-Ft  (1 óra)

Éves előrejelzés

Várható tendenciák a következő egy évre. Mire figyeljünk, hogyan készüljünk fel a hatásokra.

50.000.-Ft    (2 óra)

Havi előrejelzés

Adott hónap energetikája, várható hatások.

20.000.-Ft    (1 óra)

Numerológiai elemzés  (születési dátum alapján, ill. név választásához is van lehetőség elemzésre)

35.000.-Ft  (1 óra)

Párkapcsolati numerológiai elemzés  (a kapcsolatban rejlő lehetőségek, feszültségek, feladatok)

40.000.-Ft  (1,5 óra)

Szeretné megismerni önmagát, képességeit? Karma asztrológia segít Önnek!

Az életben számtalan helyzet adódik, ahol kihívásokkal kerülünk szembe, vagy újra és újra hasonló problémákba ütközünk.  Az önismeret és a velünk hozott lehetőségek feltárása segítenek, hogy az adott helyzetet a számunkra legjobb módon oldjuk meg. Ehhez ad segítséget a karma asztrológia.

A karma asztrológia lehetőséget kínál, hogy feltárjuk hozott képességeinket, a rendelkezésünkre álló energiákat, érzelmi reakciónkat, motivációnkat.
A horoszkóp a lélek terve, mely egy magasabb szinten lett megtervezve, abból a célból, hogy a kijelölt úton haladjunk végig. Ugyanakkor megmarad a szabad akaratunk, vagyis szabadon választhatjuk meg, hogy az úton milyen módon megyünk végig.
Az asztrológia nem jóslás, mivel nem kőbe vésett szabályok szerint alakul az életünk.
Lehetőségek és irányok vannak, legnagyobb értéke az önismeret megszerzése és a rejtett pszichológiai folyamatok mélyebb szintű megértésének lehetősége az egyén számára.

A karma asztrológiai elemzés során megismerheted Önvalódat, hiszen az elemzéskor olyan mélyrétegek tárulnak fel a módszer segítségével, melyek eddig rejtve maradtak.

Keressen minket bátran elérhetőségeinken!

Biztosan a kijelölt úton haladsz?

Mindenkit foglalkoztat a kérdés, hogy mi a feladata az életben, a kijelölt úton halad-e afelé, hogy a célját elérje, beteljesítse? Sokan már gyermekkorukban rátalálnak erre az útra, de vannak, akik még a felnőtt lét derekán is bizonytalanok.

A karma asztrológiai elemzés segítségével tisztábban ráláthatunk a helyes irányra, mindezt az önismeret révén. Hogyan segít valakinek egy ilyen elemzés és miért érdemes igénybe venni? Karma asztrológia felsőfokon!

Leszületéskor mindannyian választottunk egy sorsot jelen életünkre, de meghagytuk magunknak a szabad akaratot. Minden letérés a választott útról különféle jelzések formájában mutatkozik meg. Sikertelen párkapcsolatok sora, nehézkes karrier vagy önbizalomhiány, betegségek mind jelzések, hogy nem a lelkünk hangját követjük. A karma asztrológiai elemzés feltárja, amit eddig nem láttunk, ezáltal jobban megismerhetjük magunkat, tudatosabb döntéseket hozhatunk.

Amennyiben szeretne elemzést készíttetni, keressen fel bizalommal a részletekkel kapcsolatban!

Back To Top