skip to Main Content

Bach virágterápia

„ Az egészség attól függ, hogy harmóniában vagyunk-e a lelkünkkel.” (Dr. Edward Bach)

Lelkiállapotunk kulcsszerepet játszik az egészség megőrzésében és a betegségekből való felgyógyulásban.

Dr. Bach virágterápiájának módszere nem a testi tünetekre irányul, hanem az emberi természet diszharmonikus lelki magatartásformáira. Azt vallotta, hogy mindenki magában hordozza a gyógyulás lehetőségét.

A virágesszenciák magas frekvencia információit közvetítik. Ezek serkentik a lelki öngyógyító erőket. Az általa leírt állapotok az emberi természet archetipikus reakciómintáit mutatják be. A Bach virágok mindegyike egy bizonyos lelki princípiumot testesít meg és meghatározott frekvencián rezeg. Ezek a frekvenciaminták megfelelnek egy lelki frekvenciának az emberi energiamezőben.

A betegség a test-lélek-szellem közötti harmónia felbomlásából származik, ezért a gyógyulás csak úgy lehetséges, ha az egyensúlyt helyreállítjuk. A Bach virágterápia segít megtalálni a lelki békét, a lelki egészséggondozás módszereként is tekinthetünk rá.

A Bach virágterápia 38 növény virágaiból készült esszenciái által közvetlenül képes hatni a lelkiállapotra, az egyénre fejti ki hatását, nem a betegséget vagy tünetet kezeli. Minden egyes esszencia más-más lelkiállapot egyensúlyát teremti meg.

Közvetlenül az érzelmi állapotot befolyásolja, elindítva a szervezet öngyógyító folyamatait és felszabadítja a testet, hogy harcolni tudjon a betegség és a stressz ellen. Az esszenciák fokozatosan és gyengéden fejtik ki hatásukat.

Nem csak betegségben használható, hanem megelőzésképpen is.

Mindannyian átélhetünk nehéz, fárasztó időszakokat, mikor negatív kedélyállapotba kerülünk. Ilyenkor az esszenciák értékes segítséget nyújtanak, hiszen helyreállíthatják a megbomlott egyensúlyt még a testi tünetek megjelenése előtt.

Használatuk mellékhatásoktól mentes, nem alakul ki függőség, kisgyermekek és terhes nők is biztonsággal és sikerrel alkalmazhatják.

Más gyógyszerek hatását nem befolyásolják a készítmények.
Önmagában is alkalmazható, de hatékony kiegészítője lehet hagyományos orvosi, illetve természetgyógyászati terápiáknak.

Alkalmazási területei a teljesség igénye nélkül:

 • félelmek
  •    depresszió
  •    önértékelési zavarok
  •    hiperaktivitás
  •    lelki eredetű fóbiák
  •    energiahiányos állapotok
  •    stresszoldás
  •    beilleszkedési zavarok
  •    bizonytalanság
  •    magányosság
  •    túlérzékenység mások elképzeléseire és befolyásolására
  •    sokk utóhatásai, vészhelyzetek

A terápia személyes konzultációval kezdődik, ahol felmérjük a lelki állapotot és ez alapján kerül kiválasztásra a személyre szabott keverék.

Három hét múlva érdemes újra átbeszélni az addig elért hatásokat, szükség lehet újabb, más összetevőkből álló keverék elkészítésére.

Várlak szeretettel Budaörsön! Bejelentkezés: +36 20 343-7112

Árak:

Első tanácsadás +

ajándék személyre szabott Bach cseppek                                  15.000.-Ft

További Bach cseppek                                                              4.000.-Ft/üveg

Következő konzultációk                                                           12.000.-Ft/alkalom

A Bach virágterápiáról

A betegségek kialakulásának oka mindig az egyensúly megbomlására vezethető vissza. Valami kibillenti testünket és lelkünket a természetes, harmonikus alapállapotból, ami kóros tünetek kialakulásához vezet. A megoldást nem csupán gyógyszerekben találjuk, a természet is felkínálja nekünk!

1930-ban fedezték fel a Bach virágterápiát, ami virágesszenciák cseppjeivel természetes gyógymódot kínál a gyógyuláshoz. A módszert egy angol orvos, dr. Edward Bach fedezte fel, aki 38 különböző virágot gyűjtött össze. Mindegyik virág egy kedélyállapothoz társítható, mindegyik egy negatív, diszharmonikus állapot helyrebillentésén segít. Ha a lelki egyensúly helyre áll, a tünetek is megszűnnek. Ha az ember megint boldog, kiteljesedett, harmonikus, akkor a test sem produkálja különféle betegségek tüneteit!

A Bach virágterápia hatékony, biztonságos és természetes módszer, amit nem lehet túladagolni, elrontani, és az önismeretre is pozitív hatással van!

Felkeltettük az érdeklődését? Ismerje és tapasztalja meg a Bach virágterápia hatékonyságát!

Jelentkezés, időpont egyeztetés
Back To Top