skip to Main Content

Bach Virágterápia

 

„ Az egészség attól függ, hogy harmóniában vagyunk-e a lelkünkkel.” (Dr. Edward Bach)

Lelkiállapotunk kulcsszerepet játszik az egészség megőrzésében és a betegségekből való felgyógyulásban.
A betegség a test-lélek-szellem közötti harmónia felbomlásából származik, ezért a gyógyulás csak úgy lehetséges, ha az egyensúlyt helyreállítjuk. A Bach virágterápia segít megtalálni a lelki békét a stresszes, rohanó világban.

A Bach virágterápia egyes növények virágaiból készült esszenciák által közvetlenül képes hatni a lelkiállapotra, az egyénre fejti ki hatását, nem a betegséget vagy tünetet kezeli.

Közvetlenül az érzelmi állapotot befolyásolja, elindítva a szervezet öngyógyító folyamatait és felszabadítja a testet, hogy harcolni tudjon a betegség és a stressz ellen. Az esszenciák fokozatosan és gyengéden fejtik ki hatásukat.

Nem csak betegségben használható, hanem megelőzésképpen is.

Mindannyian átélhetünk nehéz, fárasztó időszakokat, mikor negatív kedélyállapotba kerülünk. Ilyenkor az esszenciák értékes segítséget nyújtanak, hiszen helyreállíthatják a megbomlott egyensúlyt még a testi tünetek megjelenése előtt.

Használatuk mellékhatásoktól mentes, nem alakul ki függőség, kisgyermekek és terhes nők is biztonsággal és sikerrel alkalmazhatják.

Más gyógyszerek hatását nem befolyásolják a készítmények.
Önmagában is alkalmazható, de hatékony kiegészítője lehet hagyományos orvosi, illetve természetgyógyászati terápiáknak.

Alkalmazási területei a teljesség igénye nélkül:

•    félelmek
•    depresszió
•    önértékelési zavarok
•    hiperaktivitás
•    lelki eredetű fóbiák
•    energiahiányos állapotok
•    stresszoldás
•    beilleszkedési zavarok
•    bizonytalanság
•    magányosság
•    túlérzékenység mások elképzeléseire és befolyásolására
•    sokk utóhatásai, vészhelyzetek

A terápia személyes konzultációval kezdődik, ahol felmérjük a lelki állapotot és ez alapján kerül kiválasztásra a személyre szabott keverék.

Három hét múlva érdemes újra átbeszélni az addig elért hatásokat, szükség lehet újabb, más összetevőkből álló keverék elkészítésére.

Mobilszám: +36 20 343-7112

Árak:

Első tanácsadás +

ajándék személyre szabott Bach cseppek                                 10.000.-Ft

További Bach cseppek                                                              3.000.-Ft/üveg

Következő konzultációk                                                            6.000.-Ft/alkalom

A Bach virágterápiáról

A Bach virágterápiárólA betegségek kialakulásának oka mindig az egyensúly megbomlására vezethető vissza. Valami kibillenti testünket és lelkünket a természetes, harmonikus alapállapotból, ami kóros tünetek kialakulásához vezet. A megoldást nem csupán gyógyszerekben találjuk, a természet is felkínálja nekünk!

1930-ban fedezték fel a Bach virágterápiát, ami virágesszenciák cseppjeivel természetes gyógymódot kínál a gyógyuláshoz. A módszert egy angol orvos, dr. Edward Bach fedezte fel, aki 38 különböző virágot gyűjtött össze. Mindegyik virág egy kedélyállapothoz társítható, mindegyik egy negatív, diszharmonikus állapot helyrebillentésén segít. Ha a lelki egyensúly helyre áll, a tünetek is megszűnnek. Ha az ember megint boldog, kiteljesedett, harmonikus, akkor a test sem produkálja különféle betegségek tüneteit!

A Bach virágterápia hatékony, biztonságos és természetes módszer, amit nem lehet túladagolni, elrontani, és az önismeretre is pozitív hatással van!

Felkeltettük az érdeklődését? Ismerje és tapasztalja meg a Bach virágterápia hatékonyságát!

Back To Top